Primăria Comunei Satchinez


PRIMĂRIA COMUNEI
SATCHINEZ

Portalul pentru Primăria Satchinez a reprezentat cu adevărat o provocare. Facilitarea legăturii dintre primărie și cetățean a fost elementul cheie în jurul căruia a fost creată arhitectura portalului și designul acestuia.

PE SCURT

TRANSPARENȚĂ, ACCESIBILITATE

Elaborarea strategiei de construire a imaginii Primăriei Comunei Satchinez a avut la bază crearea unui climat bazat pe credibilitate, încredere și transparență față de cetățenii comunei, prin respectarea reglementărilor din domeniul public, bazat pe Memorandumul privind creșterea transparenței și standardizarea afișării informațiilor de interes public, dar și reglementări europene, îmbinate cu specificul locului. 

PASUL 1

CREAREA ARHITECTURII

Respectarea cadrului legal și a directivelor Uniunii Europene este primul obiectiv ce trebuie atins în crearea structurii portalului unei instituții.  Din punct de vedere tehnic, fiind o platformă complexă cu o cantitate foarte mare de informații și în special cu informații cu caracter personal, asigurarea securității platformei și a rapidității funcționării acesteia, au fost elemente țintite.

creare arhitectura reglementari legale
PASUL 2

DESIGN-UL PLATFORMEI

Reprezentații Primăriei Comunei Satchinez și-au dorit o platformă ușor de utilizat și cât mai intuitivă, astfel ca fiecare cetățean să poată accesa informația dorită cu un minim de efort. Având o cantitate mare de informație, care se modifică în permanență, provocarea a constat în  aranjarea informației în așa manieră încât să fie lizibilă și ușor accesibilă. 

PASUL 3

ACCESIBILITATE

servicii de crearea modul de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilitati

Accesul la informațiile de interes public trebuie să fie liber, astfel conform Directivei EU nr. 2012/0340 (COD), am  implementat un modul ce facilitează accesul persoanelor cu dizabilități la informațiile de interes public, asigurându-le o navigare ușoară pe platforma primăriei.

servicii design responsive: laptop, PC, tableta și mobil
PASUL 4

DESIGN RESPONSIVE

Primăria Comunei Satchinez este în permenanetă legătură cu cetățenii săi și le oferă acestora posibilitatea să afle informațiile despre comună în orice moment de pe toate tipurile de dispozitive: PC, laptop, tabletă sau mobil. 

contacteaza root service pentru a-ti crea un site web sau un software dedicat afacerii tale
CE TREBUIE SĂ FACI MAI DEPARTE ESTE SĂ NE