Servicii domeniul privat


SERVICII
DOMENIUL PRIVAT

Website de prezentare

Magazin Online

SEO

UX & UI Design

Aplicații software dedicate

Arhivare electronică

Branding

Print

Hosting & administrare servicii server

 

PE SCURT

COLABORARE, TRANSPARENȚĂ

Fiecare proiect este o nouă aventură. Prin energia, expertiza și entuziasmul de care dăm dovadă, orice proiect început îl ducem la capăt alături de clientul nostru. Pentru noi, totul începe de la a fi aproape și a înțelege ce își dorește clientul.

Că vine vorba despre crearea unui site web, indiferent că vorbim despre un site simplu, cu o singură pagină sau un site complex cu CMS (Content Management System), Root Service vă poate ajuta. Mai jos găsiți o listă cu elementele de bază pe care le oferim, iar dacă doriți ceva mai complex fiți siguri că ne place o provocare!

Înregistrare domeniu și găzduire

Înregistrarea unui domeniu și achiziționarea unui pachet de găzduire (hosting) sunt primii pași ca website-ul tău să existe în mediul online.

servicii inregistrare domeniu site web
servicii de mentenanta site web

Mentenanță

Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă din cauza unei erori, toate informațiile de pe website-ul tău ar dispărea și nu ai avea un back-up curent al acestora? Sau, din cauza unor imagini sau video-uri necomprimate, website-ul tău nu s-ar mai regăsi în primele rezultate ale motoarelor de căutare? Munca, efortul și banii investiți ar deveni o pierdere. Parol,  website-ul tău trebuie să beneficieze de servicii de mentenanță!

Design
profesional

Știți vorba aceea că prima impresie contează? Ei bine, acest lucru este valabil și pentru mediul online! Pentru a vă surprinde vizitatorii într-un mod plăcut, analizăm ce i se potrivește afacerii tale cel mai bine, analizăm piața și împreună vom crea cel mai „wow” design pentru website-ul sau magazinul tău online.

design profesional site web si portal institutii publice
servicii design responsive: laptop, PC, tableta și mobil

Design
responsive

Nu e un secret, dar trebuie să ți cont neapărat de următorul aspect:  Google va penaliza website-ul afacerii tale dacă nu este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive mobile!

Optimizare SEO on-page

Avem un website care are un design „wow”, e responsive, dar încă îi lipsește ceva, optimizarea pentru motoarele de căutare. Ce înseamnă SEO pentru afacerea ta? Poziționarea în primele rezultate ale căutărilor în motoarele de căutare și creșterea veniturilor din online. Ce înseamnă pentru noi? Titluri atractive, cuvinte cheie, optimizarea paginilor, optimizarea imaginilor, URL-uri prietenoase, etc.

 

Integrare social media

servicii de integrare social media

Pentru a fi în permanentă legătură cu clienții și cu vizitatorii interesați de produsele sau serviciile pe care afacerea ta le oferă, canalele de social media (Facebook, Instagram, Twitter, etc.) sunt cel mai bun instrument de a-i ține conectați. Asigură-te că website-ulului tău nu îi lipsesc  trimiterile către paginile afacerile tale din social media.

Integrare Blog

Integrare blog in website sau portal web

Împarte cu vizitatorii website-ului afacerii tale ultimele informații din domeniul în care activezi și oferă-le posibilitatea de a afla mai multe detalii despre serviciile sau produsele pe care le oferi. Utilizarea blogului îți mai oferă un avantaj major: îți vei menține poziția în motoarele de căutare și vei deveni credibil.

Prezența ta pe Google Maps

pin Google Maps pentru localizarea afacerii sau institutie publice pe harta

Două cuvinte: Repede și precis. Așa trebuie să te găsească clienții dacă vor să îți facă o vizită. 

Formular de contact

integrare formular de contact in website sau portal institutie publica

Prin intermediul formularului de contact, le oferi vizitatorilor posibilitatea de a îți lăsa un mesaj. Scopul nostru este să transformăm vizitatorii în clienți, iar primul pas tocmai a fost făcut!

Panou de administrare (CMS)

panou de administrare a continutului

Panoul de administrare îți oferă posibilitatea de a modifica conținutul paginilor tale cu ușurință.

Bară de căutare

Servicii de integrare modul de cautare in site

Site-urile de prezentare în care informația este ușor accesibilă și intuitivă, nu necesită un motor de căutare integrat. Însă, dacă vrei un magazin online sau dacă site-ul tău conține mai multe pagini, motorul de căutare este esențial. Astfel vizitatorii pot accesa informația care îi interesează repede și cu ușurință. 

contacteaza root service pentru a-ti crea un site web sau un software dedicat afacerii tale
CE TREBUIE SĂ FACI MAI DEPARTE ESTE SĂ NE