Servicii domeniul public


SERVICII
DOMENIUL PUBLIC

Design website & dezvoltare

UX & UI Design

Aplicații software dedicate

Arhivare electronică

Design logo

Design materiale tipografice

Hosting & administrare servicii server

PE SCURT

TRANSPARENȚĂ, ACCESIBILITATE

Fiecare proiect este o nouă aventură. Prin energia, expertiza și entuziasmul de care dăm dovadă, orice proiect început îl ducem la capăt alături de clientul nostru. Pentru noi, totul începe de la a fi aproape și a înțelege ce își dorește clientul.

Că vine vorba despre crearea unui site web, indiferent că vorbim despre un site simplu, cu o singură pagină sau un site complex cu CMS (Content Management System), Root Service vă poate ajuta. Mai jos găsiți o listă cu elementele de bază pe care le oferim, iar dacă doriți ceva mai complex fiți siguri că ne place o provocare!

Înregistrare domeniu și găzduire

Înregistrarea unui domeniu și achiziționarea unui pachet de găzduire (hosting) sunt primii pași ca site-ul web să existe în spațiul online.

servicii inregistrare domeniu site web
servicii de mentenanta site web

Mentenanță

Informațiile din platforma unei instituții sau administrații publice se actualizează în permanență, motiv pentru care asigurarea serviciilor de mentenanță este esențial, procesul fiind unul complex și continuu.

Design profesional

Creăm o identitate vizuală unică în mediul online utilizând cele mai noi tehnici și tehnologii în construirea site-ului web.

design profesional site web si portal institutii publice
servicii design responsive: laptop, PC, tableta și mobil

Design responsive

Optimizarea designului site-ului pentru toate dispozitivele: PC, laptop, tabletă, mobil, este o necesitate pentru instituțiile publice în vederea eficientizării activitățiilor operaționale și îmbunătățirii relației cu cetățenii.

Secțiune privată de informare a funcționarilor instituției sau a consilierilor locali

Recomandat pentru instituțiile publice care doresc eficientizarea comunicării între departamente și protejarea datelor cu caracter confidențial. Accesul se va face pe bază de user și parolă. De exemplu: în cazul Consiliului local, consilierii se autentifică pentru a vizualiza documentația aferentă următoarei ședințe și pot fi notificați.

Arhitectură bazată pe reglementările în vigoare

creare arhitectura reglementari legale

Respectarea cadrului legal și a directivelor Uniunii Europene este primul obiectiv ce trebuie atins în realizarea arhitecturii site-urilor adresate instituțiilor și administrațiilor publice.

Panou de administrare a conținutului (CMS)

panou de administrare a continutului

Principalele beneficiile sunt: interfață grafică simplă și intuitivă, promptitudine în publicarea știrilor, anunțurilor și a evenimentelor. 

Modul de
accesibilitate

servicii de crearea modul de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilitati

Respectarea  cerințele prevăzute în propunerea Directivei EU nr. 2012/0340 (COD), privind facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități la informațiile de interes public.

Motor de căutare

motor de cautare in site

Motorul de căutare este recomandat datorită conținutului bogat în informații, utilizarea acestuia reducând timpul de căutare, cetățeanul ajungând în urma introducerii unui cuvânt sau fraze cheie la informația dorită.

Formular de petiționare

formular de petitionare portal institutie publica

Ca urmare a cerințelor prevăzute de lege, platforma instituției va conține un formular de petiționare, a cărui scop este de a reduce timpul petrecut la ghișeu pentru înaintarea unei sesizări/reclamații.

 

Formular de contact

formular de contact site web

Având prioritară facilitarea dialogului cu cetățenii, și ca urmare a cerințelor prevăzute de lege, site-ul instituției va conține un formularul de contact, asigurând astfel creșterea încrederii cetățenilor în sistemul administrativ.

Optimizare SEO on-page

SEO (Search Engine Optimization) sau optimizarea pentru motoarele de căutare, asigură o vizibilitate cât mai bună a site-ului instituției în motoarele de căutare (Google, Yahoo, etc.) pentru căutarea pe anumite cuvinte sau fraze cheie și implicit afișarea în primele rezultate ale căutării, asigurând astfel prezența în mediul online a  instituției.

servicii de seo on-page
servicii de integrare social media

Integrare social media

Instituțiile locale și administrațiile publice, prin integrarea social media (Facebook, Twitter, Instagram) și utilizarea acestora în vederea comunicării guvernamentale, dialogului cu cetățenii și mediul de afaceri, asigură creșterea transparenței, responsabilității și calității în administrația publică.

Localizare pe hartă

Prezența pe Harta Google este cel mai utilizat instrument de localizare geografică.

pin Google Maps pentru localizarea afacerii sau institutie publice pe harta
contacteaza root service pentru a-ti crea un site web sau un software dedicat afacerii tale
CE TREBUIE SĂ FACI MAI DEPARTE ESTE SĂ NE